Βγάζω δίσκο στην εκκλησία; Πριτς

demon March 19th, 2008

Ε ρε τρέλα! Μας έχει βαρέσει η άνοιξη για τα καλά. Εμένα ίσως λιγάκι παραπάνω. Γιατί εκτός από πεταλούδες βλέπω καθημερινά στον ξύπνιο μου και κάτι αραχνούλες που δε λένε να αφήσουν σε ησυχία την ψυχούλα μου. Και τη μαυρίζουν σε κάθε ευκαιρία. Τώρα, αν οι αραχνούλες είναι βαλτές από τον άντρα, αυτό θα σας το πω μόλις τελειώσω την ενδελεχή ανάλυση που κάνω με τα ευφάνταστα αξεσουάρ των CSI’s. Fan!
Τι λέγαμε; Α ναι! Το Μαλινάκι, που για να ξεφύγει από κάτι τύπους που δεν ξέρουν τι θέλουν ή ξέρουν αλλά το κάνουν νια-νια το θέμα το ‘χει ρίξει στο παιχνίδι, μου πάσαρε μια ιδέα… μα τι ιδέα. Να βγάλω δίσκο λέει. Με το ζόρι, ναι.
Ε, εντάξει είναι γνωστό ότι έχω σπουδάσει κλασική μουσική. Τι; Δεν το ήξερες. Επίσης, φυσικά είναι γνωστό το ότι έχω πάρει και υποτροφία στην Όπερα. Προ αμνημονεύτων ετών, έστω. Α, ούτε αυτό το ‘ξερες…
Το θέμα είναι ότι τώρα που η φωνή γκρίζαρε και το ηχόχρωμα έβγαλε περισσότερο γρέζι και μπορώ να πλασαριστώ και ως jazz τύπισσα (jazz όχι τζαζ !), πρέπει να το εκμεταλλευτώ. Τόσο κάπνισμα -10 χρόνια ήταν αυτά-, μην πάει χαμένο. Γι’αυτό και σας παρουσιάζει κυρίες και κύριοι τις… γκα-γκαν…

Welhalm Girls School.

Αυτό μου ‘λαχε, ναι! Δε θα βγάλουμε άλμπουμ just yet, για να κρατήσουμε σε εγρήγορση τους θαυμαστές μας, μετά την τελευταία μας επιτυχία “ALL”. Μην είμαστε και προβλέψιμες γκόμενες. Οπότε… για τώρα πάρτε ένα single με 5 gothic χιτάκια, κάτω από τον τίτλο «Ketotetrose – phosphate aldolase». Ναι πρόκειται για ένζυμα, στο οποίο χρωστάμε και την έμπνευσή μας… μάλλον!
In short, είμαστε οι Welhalm Girls και σας υποβάλλουμε στο «Ketotetrose», με τα εξής τραγούδια, σε ρε ελάσσονα:
1.Gary Ruddell (ποιος είναι ο κύριος;)
2.Olympia Flooring and Tile (ποια η κυρία;)
3.Jughead’s Revenge (εδώ είμαστε, μια κι αυτό είναι υπαρκτό αμερικάνικο punk rock σχήμα)
4.HMCS Miramichi (Κάποια ουσία θα ‘ναι. Απαγορευμένη ασφαλώς)
5.George Blaha (Ποια είπες βλάχα ρε;)
Ε, όχι δηλαδή να με εκδικείται ΚΑΙ το παιχνίδι. Που 4 στα 5 θα μου βγούνε ονόματα!!!
Άντε να πασάρω κι εγώ, να σου φύγει η κάψα για να κυκλοφορήσεις δίσκο. Καλύτερα να κυκλοφορήσεις τη γάτα σου βόλτα, να πάρει κι αέρα ο ποπός της.

Για παίξτε: vvampirellaa, Συβίλλα, Όναρ, Βάσκεζ, Νεράιδα της Βροχής, Δηιάνειρα.
Α, οι δε κανόνες:
Πάμε στο Wikipedia, πατάμε μια φορά στην επιλογή random article, αριστερά, κι αυτό είναι το όνομα του γκρουπ. Άλλη μια κι αυτός είναι ο τίτλος του δίσκου. Άλλες… όσες, κι αυτά είναι τα tracks! Άντε, τα λέμε στο Billboard!

38 Responses to “Βγάζω δίσκο στην εκκλησία; Πριτς”

  1. meneksediaon 19 Mar 2008 at 12:29 am

    Γύρισααααααααααααα μετά από ένα πολύ όμορφο βράδυ! Καλά μόνο 5? Single-άκι το κάναμε???? Στο gothic έχεις να κονταροκτυπηθείς με την Πριγκίπισσα, εγώ θα κάνω τον διαιτητή :)

  2. demonon 19 Mar 2008 at 12:40 am

    Ό,τι θες. Gothic, jazz… Να μοιραστούμε το χρυσό μόνο. (δόντι!)
    Εξαφανίζομαι, γιατί δε με σηκώνει η αποψινή νύχτα. Γι’αυτό και είμαι off παντού.

  3. princesson 19 Mar 2008 at 12:47 am

    κι ελεγα μονο σε μενα ξερασε ολες τις βιογραφίες η ατιμη η wikipedia? Αν ειναι να κονταροχτυπηθούμε για το γκοθικ χαλάλι (με τις παραδοσιακές μεσαιωνικές ενδυμασίες και τα αλογα παρακαλώ!). Καλο κρυψιμο δαιμονιτσα!

  4. demonon 19 Mar 2008 at 1:08 am

    Γάμησέ τα, πριγκιπέσσα. Αλλά έτσι είναι. Το μήλο κάτω από τη μηλιά… Lol. Ω ναι, όλο το πακέτο θα σκηνοθετήσουμε. Θα χρειαστώ όλο το αλάτι που έχεις στο σπιτικό σου, απόψε. *

  5. meneksediaon 19 Mar 2008 at 1:09 am

    και εγώ ανεβάζω εγγραφή και κατευθείαν νάνι :) Καληνύχτα από εδώ

  6. demonon 19 Mar 2008 at 1:19 am

    Καληνύχτα Μαλινάκι. Ο σκαραβαίος σου πρέπει να κάνει κάτι και για μένα!

  7. meneksediaon 19 Mar 2008 at 1:20 am

    Το εύχομαι! :)

  8. pencilandon 19 Mar 2008 at 2:05 am

    Μερικές φορές μιλάς μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνω (και μερικούς άλλους στο “δωμάτιό” σου), αλλά θα επιμείνω μπας και καταλάβω.
    (Παρατήρησα μια κινητικότητα στις επισκέψεις σου σε άλλα blogs. Τι έγινε αποφάσισες να ξετρυπώσεις από το δωμάτιο;)

  9. Νεράιδα της βροχήςon 19 Mar 2008 at 3:26 am

    Χαιρετώ την ομήγυρη. Αποδεχόμενη την πρό(σ)κληση, κάνοντας την σχετική έρευνα και εργαζόμενη σκληρά για την δημιουργία ενός ακόμη δίσκου που θ’ αφήσει εποχή, σας υποβάλλω, ταπεινά, προς έγκριση για κυκλοφορία την καινούργια δουλειά των ( κρατήστε την αναπνοή σας ) :

    Kalental (κλαπ κλαπ κλαπ). Παραλλαγή του Νεάτερνταλ, οπότε φαντάζεστε και το στιλ των εν λόγω καλλιτεχνών. Ντυσιματάκι σε ημιάγρια κοψιά, αξυρισιά, ρόπαλο στο χέρι και ύφος αλλού γι’ αλλού. Αποτελείται από τρεις άντρες και μια γυναίκα(;)

    Ονομασία δίσκου: pepsi 500 (ώπα τις! Πνέει άνεμος ανανέωσης με βλέψεις προς το απώτερο ζοφερό μέλλον. Σα να γούρλωσε το μάτι μου ξαφνικά!)

    Τραγουδάκια:

    - Sulaiman Abdulkader Al-Muhaidib (δε ξέρω αν θυμάστε το τραγούδι Αμπανιμπί Αμποεμπέ-or something-που είχε τσιμπήσει πρώτο βραβειάκι στη γιουροβίζιον τον προηγούμενο αιώνα, έτσι και στα χνάρια του δημιουργήθηκε το παρόν προς ανάμνηση των παλιών καλών εποχών)

    - Eleutherodactylus ventrilineatus (το γκρουπάκι, καθότι οικολογικό, κάνει ιδιαίτερη μνεία στις κατώτερες μορφές ζωής. Θα ακολουθήσει βίντεο κλιπ για την προώθηση του εν λόγω τραγουδιού με κεντρικό θέμα το ζευγάρωμα των βατράχων)

    - The 106th Regiment of foot (μετά την 9η του Μπετόβεν, η 106η του εν λόγω γκρουπ, θα αποτελέσει το διαχρονικό χιτ όλων των εποχών. Ανασκουμπωθείτε. Τα χειρότερα έρχονται!)

    - Vagner Mancini (όταν ο απόγονος του Βάγκνερ συνάντησε την Ιταλίδα παραδουλεύτρα. Ε, να μην γίνει τραγούδι η εν λόγω ένωση; Τι λέμε τώρα!)

    - Rishiri-Rebun-Sarobetsu (πώς όταν το κρυοπάγημα σου βγαίνει απ’ τα δόντια τρίζοντας και ζητάς απελπισμένα μια μπουρνουζοπετσέτα; Ε, ο ήχος ακούγεται έτσι ακριβώς. Μπρρρ…)

    Η προώθηση θα γίνει με όλους τους κανόνες της αγοράς (παρουσιάση στα ΜΜΕ, συνεντεύξεις κλπ) και ο δίσκος θα κυκλοφορήσει αρχικά σε 1.000.000 αντίτυπα, Τέλος, θα προγραμματιστούν συναυλίες στις πρωτεύουσες όλων των χωρών.

    Ελπίζω και εύχομαι η μουσική να συνεχίσει να διευρύνει τους ορίζοντές της. Διπλοεύχομαι να μας καθιστά κι εμάς ικανούς να την αποδεχόμαστε. Η θετική προσέγγιση σε οποιοδήποτε θέμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και τίποτα. Ειδικά το ίδιο το θέμα :)

    Τις καλημέρες μου

    Φιλιά…

  10. Dr_Pakoon 19 Mar 2008 at 6:07 am

    Θεέ μου… βρε, Νεραϊδούλα, στο δικό σου blogάκι δεν μπορούσες να τα γράψεις? lol
    Χαμένοι όλοι απόψε,ε? Καλό κι αυτό, χρειάζεται!!!
    Τα φιλιά μου, χρήσιμα…

  11. Συβίλλαon 19 Mar 2008 at 8:55 am

    demon, η επιθυμία σας, διαταγή!

    Και η νέα μουσική συλλογή - τομή στην παγκόσμια μουσική σκηνή, έτοιμη!

    Αχ, εμείς οι αρχαίες πόσα ξέρουμε, πόσα ξέρουμε…..

  12. Μενεξεδιάon 19 Mar 2008 at 9:37 am

    Καλημέρα στους καλλιτέχνες :)

  13. Βάσκεςon 19 Mar 2008 at 12:39 pm

    Σήμερα το βράδυ θα σας έχω και τον δίσκο έτοιμο. Κάνουμε τα τελευταία μιξαρίσματα τώρα.

  14. Dr_Pakoon 19 Mar 2008 at 1:34 pm

    Αυτό το “13 σχόλια” εδώ μου κάθεται (δείχνω τον λαιμό μου τώρα).
    Τα φιλιά μου, άρρωστα…

  15. demonon 19 Mar 2008 at 2:50 pm

    Μολυβούπολη!!! Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω. Ίσως δε μας καταλαβαίνεις που και που, διότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα στη γνωριμία μας, οπότε υπάρχει άλλη οικειότητα και ίσως και λίγη γνώση για τη ζωή του άλλου.

  16. demonon 19 Mar 2008 at 2:58 pm

    Καλημέρα Νεράιδα της Βροχής! Να λείπουν τα σχόλια για την ώρα της καλημέρας μου. Θα μάθεις κι εσύ, που θα πάει. lol Εγώ και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ μου, δηλαδή εγώ, σ’ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στην παγκόσμια δισκογραφία. Although… καλά άσε δεν το λέω, γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ. Πάντα ευπρόσδεκτη : )

  17. demonon 19 Mar 2008 at 3:00 pm

    Πακίτο, σ’ευχαριστώ που με έβγαλες από τη δύσκολη θέση… Εμ, δεν πειράζει, χώρος υπάρχει εδώ. Απλώς… όντως… ολόκληρη εγγραφή έκανες ρε κορίτσι, γιατί να πάει… στράφι στα comments?! Πστ, κάνε copy paste. Τα φιλιά μου ανισόρροπα

  18. demonon 19 Mar 2008 at 3:01 pm

    Συβίλλα το ‘κανες το θαύμα σου; Δεήσεις, μαντείες, φίλτρα και θυσίες;! Άντε να δούμε, θα μπείτε καν στο Top 10? μπδδδ

  19. demonon 19 Mar 2008 at 3:01 pm

    Καλημέρες Μαλινάκι! Πολλές και λιγάκι πιο relaxed

  20. demonon 19 Mar 2008 at 3:02 pm

    Άντε μπράβο ρε Βάσκες. Δεν μπορεί ολόκληρη αγορά να περιμένει εσένα. Άντε γιατί έχουν κι άλλοι ώρες στο στούντιο.

  21. demonon 19 Mar 2008 at 3:03 pm

    Τα κατάφερες Πάκο; Αρρώστησες. Άντε να ‘ρθεις να σε πάμε για ρακόμελα. Άσε τα ούζα εσύ μικρή. Έλα ρε, μην είσαι προληπτικός λέμε.

  22. Μενεξεδιάon 19 Mar 2008 at 3:17 pm

    Αφού ξέρετε πίνω τα πάντα :) Ρακόμελα θέτε; Ρακόμελα θα πιούμε! Η αρρώστια του ειναι στο μυαλό. Δεν έχει! Θα κατέβει! Τέλος! Μικρή μου να ανησυχήσω για χτες?

  23. Νεράιδα της βροχήςon 19 Mar 2008 at 3:18 pm

    Τα παιχνίδια γίνονται στον χώρο τους άπαξ και σε προσκαλούν, θαρρώ. Θα ΄ταν σαν να ΄παιρνα τη ρακετούλα μου και να παίξω στο δικό μου γήπεδο. Ντροπή, βρε…
    ;)
    Φιλιά…

  24. Μενεξεδιάon 19 Mar 2008 at 3:26 pm

    Νεράιδα μου τα μπλοκοπαίχνιδα είναι ταξιδιάρικα, πάνε από ιστολόγιο σε ιστολόγιο ώστε να συνεχίζονται… γι΄αυτό και οι προσκλήσεις, γι αυτό και οι αναρτήσεις σε ξεχωριστό ποστ. Καλημέρα και από μένα

  25. demonon 19 Mar 2008 at 4:01 pm

    ooo τα πάντα, θα απορήσουν μερκοί-μερικοί! Εγώ, τώρα που μου ήρθε η ιδέα, ναι, θα ‘θελα ρακόμελα. Τα γουστάρω τρελά, κάνουν και καλό στο λαιμό για όσους είναι σε γκούχου-γκούχου φάση και συνδυάζονται μια χαρά εκλεπτυσμένα με μεζέδες. Και τα βρίσκεις σε cozy μέρη. Πάμε Ψυρρή; Ή Μοναστηράκι; Μικρή, το δικό μας ισχύει; Όχι, να μην ανησυχήσεις. Το πολύ-πολύ, να φάει κάποιος πόρτα κι εγώ τις σάρκες μου.

  26. demonon 19 Mar 2008 at 4:03 pm

    Νεράιδα, όπως αιστάνεσαι εσύ καλύτερα. Απλώς, είθισται τα παιχνίδια να μεταφέρονται στο blog του καθενός, αφενός για να διαβάσουν οι δικοί σου φίλοι, πια, τις συνήθειές σου κι αφετέρου, για να καλέσεις με τη σειρά σου άτομα.

  27. Μενεξεδιάon 19 Mar 2008 at 4:11 pm

    Ναιιιιιιιιιι αλλά για αύριο γιατί σήμερα έχω να δω τον πατερούλη μου :) Σκεφτόμουν για μας Πανόρμου

    Στο έχω ξαναπει οτι μερικές φορές νιώθω πως έχεις τηλεπάθεια με κάποιο άλλο άτομο και μου λέτε τα ίδια; Και δεν είναι οτι πρωτα μου τα λέει πάντα ο ένας και μετά ο άλλος, είναι οτι συμβαίνει αμφίδρομα. Δεν μπορεί τόσες συμπτώσεις…

    Σε περίοδο νηστείας τις σάρκες σου; τσ τσ τσ αμαρτωλή!!!!

  28. demonon 19 Mar 2008 at 4:26 pm

    Εννοείται για αύριο. Ok, μέσα. Αμαρτωλή δεν ξέρω, άθεη όμως ναι.

  29. Μενεξεδιάon 19 Mar 2008 at 4:28 pm

    Έλα χαμογέλα! Είμαι καλύτερα απο το πρωί :) κάνε μου παρέα

  30. demonon 19 Mar 2008 at 4:45 pm

    Nope, σειρά μου! Lol Αύριο θα είμαι καλύτερα, promise

  31. Because of you...on 19 Mar 2008 at 5:53 pm

    Aποδεχομαι χωρις καμια επιφυλαξη την προταση σου κουκλα μου μαζι μ’ ενα ευχαριστω και την ελπιδα να μη μου βγαλει κανενα pterodastylus οπως στη Νεράιδα της βροχης…!!

    ΠΟλλες πολλες καλησπερες!

    (Απεργουμε σημερα??)

  32. demonon 19 Mar 2008 at 6:39 pm

    Lol… θα απεργούσα αν δε γινόμουν μια ρέμπελη αλήτισσα που ανήκει, όσο μπορεί, μόνο στον εαυτό της. Παρακαλώ, μα τι λέτε! Καλησπέρες… σκοτεινές και πολύβουες.

  33. Όναρon 19 Mar 2008 at 10:21 pm

    Αποδέχτηκα την πρόσκληση στο blogοπαίχνιδο και postαρα το αλμπουμάκι. Δεν είμαι και πολύ proud βέβαια αλλά νομίζω ότι με ένα κόσκινο και λίγο ξυδάκι όλα θα φτιάξουν. Κι επειδή πολύ γουστάρω τις “πρακτικές” του γιατρούλη σου λέω καληνύχτα με φιλιά, αιδοιαστικά..

  34. Συβίλλαon 19 Mar 2008 at 11:43 pm

    Γκουχ, γκουχ, γκουχ….
    (Γαμάτα τα φίλτρα παιδιά μου, αλλά πολύ ατμός αδερφάκι μου…)

    Λοιπόν, παίδες, ώρα να αποσυρθείτε. Χαίρομαι που προσπαθήσατε και η συμμετοχή είναι αυτό που μετράει εκτός από εμένα που βέβαια θα είμαι η αδιαφιλονίκητη νικήτρια!!!

    Και τώρα που το είπα αυτό που μου έγραψε η φίλη μου να πω, σας παρακαλώ, μη τους βγάλετε τελευταίους, κάτω από το θεωρείο θα με θάψουν… Ειδικά αυτές από το Azerbaijan, πολύ αιμοβόρες βρε παιδί μου… Κι έχουν κι ένα χέρι… άστα να πάνε!

    Ακολουθώντας το ρεύμα της επιστήμης, δε μένει παρά να πω…

    Τα φιλιά μου, προφητικά….

  35. demonon 20 Mar 2008 at 2:30 am

    Αυτό το αιδοιαστικά, ακουστικά, σαν αηδιαστικά μου κάνει, Όνειρο… Άστον το γιατρό. Ξέρει πολλά αυτός ή… μας δουλεύει όλους ψιλό-γαζί. Θα δείξει το Σάββατο.

  36. demonon 20 Mar 2008 at 2:34 am

    Ρε Συβίλλα, άσε. Μας τα ‘παν κι άλλοι. Επειδή βγάλατε κι εσείς ένα δισκάκι, νομίζετε πως θα γαμήσετε. Για στην μπάντα! Pfff… ψωνάρες!!!
    Κοίτα να δεις, που κάτι μου λέει ότι αυτό το wiki-παίχνιδο, μάλλον wicked παίχνιδο είναι και θα μας βάλει να φαγωθούμε.

  37. Συβίλλαon 20 Mar 2008 at 3:17 pm

    Ρε συ Demon, λες να γαμήσουμε με το demάκι;

    Γουστάρωωωωωω……..

    (Σιγά μη φαγωθούμε! Αμα λάχει, αλλάζουμε παιχνίδι και του δείχνουμε εμείς! Πάει;)

    Καλημέρες και μάκια παντού και σε όλους.

  38. demonon 20 Mar 2008 at 4:29 pm

    Εσείς που το στείλατε; Εμείς πάντως… μπλα μπλα. Κοίτα, αν είναι κανονίζουμε καμιά συμμαχία. Συναλία, support εσείς! lol Πως τα λέω…

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply