Archive for April 27th, 2010

4 και σήμερα (5 και χτες! μπδδδ)

demon April 27th, 2010

Είμαι κακή στα Μαθηματικά. Ανέκαθεν ήμουν. Πάντα με κούραζαν, ποτέ δε μ’ενδιέφεραν. Παρόλα αυτά, στη Γ’Λυκείου που στρώθηκα και διάβασα, τέλειωσα τη Γερμανική έχοντας στα Μαθηματικά 19! Είχα γράψει για 20 και το ήξερα, αλλά ο ένας βαθμός πήγε στη Φυσική που είχα γράψει για… 9 και είχαμε τον ίδιο καθηγητή και τη διευκόλυνση της αλλαξοκωλιάς.

Ακριβώς λοιπόν επειδή είμαι κακή στα Μαθηματικά, πήδηξα τη χτεσινή μέρα. Ήμουν απασχολημένη σφόδρα κι έτσι λέω σήμερα το… “5 και χτες”! Έλαβα τηλεφώνημα από το τμήμα Ασφαλείας της τράπεζας όπου έχω την κάρτα αναλήψεων. Και μου έπεσαν τα αφτιά. Αφού με ενημέρωσαν ότι έχουν σημειωθεί ύποπτες κινήσεις στην κάρτα μου, διασταυρώσαμε τους λογαριασμούς που έχω πληρώσει το τελευταίο διάστημα μέσω αυτής. Και φυσικά κάπου εδώ μπήκε και το μεγάλο αιφνιδιαστικό θαυμαστικό όταν μου είπαν ότι βλέπουν κάτι ψιλοποσά προς το Κατάρ κι άλλους… εξωτικούς προορισμούς. Εγώ να έχω στείλει χρήματα στο Κατάρ, μπα, θα το ήξερα. Επίσης να έχω πάρε-δώσε με λογαριασμούς εκεί, και πάλι χλωμό.

Είναι τόσο στάνταρ οι λογαριασμοί που πληρώνω μέσω κάρτας, αλλά και τόσο εύκολα αναγνωρίσιμοι οι προορισμοί-φάουλ, που ευτυχώς η τράπεζά μου κινητοποιήθηκε νωρίς, σφραγίσαμε την κάρτα κι όπως τσέκαρα σήμερα το πρωί, τα χρήματα δε δεσμεύτηκαν ποτέ! Ευτυχώς. Μπήκα όμως εγώ σε έναν μπελά, να έχω μείνει χωρίς κάρτα, άρα και χωρίς ρευστό.

Από ό,τι άκουσα το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί αρκετά κρούσματα υποκλοπών αριθμών από κάρτες αναλήψεων και το πιθανότερο στη δική μου περίπτωση είναι, ότι κάποιος αρχιδο-μάλαξ βρήκε τον αριθμό της κάρτας μετά από πολύ ψάξιμο και συνδυασμούς αριθμών με τη βοήθεια κάποιας συσκευης ή λογισμικού. Και άρα, θα εξακολουθήσω να κάνω χρήση για τις ηλεκτρονικές μου πληρωμές. Ουφ.

Παρόλα αυτά, μετρώ 4 και σήμερα, φουσκώνω τα στήθη μου, σκάω χαμόγελο σα τσιχλόφουσκα και σχεδιάζω σαν ανόητη έφηβη τα γενέθλιά μου, την Πρωτομαγιά ΜΟΥ! Τριήμερα ε; Όχι διήμερα. Τρι-ήμερα. Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο οφείλω να το διασκεδάζω. Άντε, μου ετοιμάζω ωραία πραγματάκια.

Ε-ε-έρχονται.

Πηγή εικόνας: foreversanne.deviantart.com