Archive for May 12th, 2009

Λουλούδια και νέοι σπόροι!

May 12th, 2009

Ξαναπήγα. Αμέ!

Γύρισα όπως-όπως χτες, ξάπλωσα για πολύ λίγο, καβάλησα και ξαναπήγα στην Ανθοκομική Έκθεση του Νέου Πάρκου Γουδιού (και πράσινα άλογα). Πρώτη επαφή, το Σάββατο το πρωί με ελάχιστο κόσμο ακόμη. Νομίζω πως είναι η πρώτη της φορά, της έκθεσης. Ήταν όμορφα όμως. Α, και για όποιον ενδιαφέρεται να πάει, επειδή δεν πρόκειται να βρείτε άκρη με το ποιο είναι το Νέο, Μητροπολιτικό και παπαριές Πάρκο Γουδιού σας το λέω εγώ. Για να μη νομίζετε ότι θα βγάλετε άκρη με τα πανό δηλαδή: παίρνουμε την Κατεχάκη; Και στρίβουμε εκεί που λέει Badminton. Συνεχίζουμε, σα να βγαίναμε από την πίσω μεριά της αλάνας, στην καρδιά σχεδόν του Γουδιού. Εκεί είμαστε.

Μία πολύ μικρή όαση από λουλούδια, από τον Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αττικής, αν δεν κάνω λάθος, με λογής λουλούδια, θάμνους, δέντρα, σπόρους, βολβούς, συνθέσεις και γλάστρες. Το μόνο που θα σας πω είναι πως κατάφερα να βρω γατόχορτο εδώ. Πως λέμε κουτόχορτο; Για το Κουβαράκι, το βλαμμένο μου ό,τι πρέπει. Θα τους το φυτέψω, θα γίνει πρασινάδα άγρια κι ελπίζω έτσι να παρατήσουν στην ησυχία τους τα υπόλοιπα φυτά μου, τα μαλακισμένα τα γατιά μου. Τα οποία τρώνε ό,τι πράσινο. Μαζί και το άνθος, μαζί και το κοτσάνι. Τι… ζώα!

Α, ναι. Αυτή την εποχή γνωρίζω κόσμο. Εκεί που λες πως μεγάλωσες και γίνεσαι πιο δειλός, πιο μαζεμένος και δεν ξεχωρίζεις εύκολα, μια και οι άνω των 30 θεωρούνται σίγουρα όχι νέοι πια… τσουπ… γνωριμίες! Κάπως έτσι νομίζω πως έκλεισα και μια ηχογράφηση χωρίς να πολυκαταλάβω πώς έγινε αυτό! Πάνε και κάποια χρόνια από τότε (που τραγουδούσα)…

pink.jpg

Y.Γ. Ευχάριστο ήταν το Star Trek. Στο Σπerminator θα πας μόνος, love!