Archive for May 8th, 2008

Μπράβο. Κερδίσατε μία ζωή!

May 8th, 2008

Επί 6 μήνες ζω τη δική σου ζωή. Επί 6 μήνες υπάρχω στη δική σου ζωή. Ξέρεις, να, έχω αφήσει τα πάντα. Για εμάς, ναι. Γιατί πάντα ένας είναι μπροστά, κι ένας ακολουθεί. Ένας ορίζει κι ένας διορθώνει. Ένας εισπνέει κι ένας εκπνέει!

Όσο αντιυλιστής κι αν είναι κανείς, χτίζει πάνω στο χρόνο, στην ύπαρξη, στις σκέψεις, στις πράξεις. Έχω σημειώσει τη ζωή μου όλη πάνω σε τόσα χαρτάκια, που χτίζω ολόκληρο πύργο στην άκρη του φάρου, του γκρεμού, του ωκεανού.

Σκίτσα, ζωγραφιές, σημειώσεις, λέξεις ηχηρές, (ασπρό)μαύρες σπείρες, σύμβολα, καλλιγραφίες. Όλα ύλη, τελικά. Πράγματα που γέννησα, που απόκτησα, γιατί τα έβγαλα από τη θεωρία και τα έβαλα στο χαρτί, το χειροπιαστό. Αυτό που μπορώ ανά πάσα στιγμή, να ανοίξω τον τενεκέ και να τα πετάξω. ΌΛΑ

Είμαι εδώ λοιπόν. Κοντά σου τους τελευταίους 7 μήνες; Έχω αφήσει ανέπαφο ένα καινούργιο σπίτι κι όλα τα πράγματα που έβαλα μέσα. Ρούχα, παιχνίδια, νότες, πλήκτρα, λαμπτήρες, σκεύη, τρόφιμα, σεντόνια, εσώρουχα, βιβλία, εικόνες.

Επί 6 μήνες. Επί 7 μήνες.

Επί 7 μήνες ζω τη δική σου ζωή. Τον δικό σου κόσμο ΣΤΟ δικό σου κόσμο μέσα.

Θέλω (κι εσύ) να έρθεις μαζί μου.

Να φέρεις τα πράγματα, τα ράμματα, την ύλη σου στον δικό μου κόσμο.

Να αποκτήσουμε κι οι δυο από μια γωνιά. Προσωπική, ιδιωτική, αδιάφανη.

Σε μια κοινή ζωή.

Σε ζωή, κοινή.

Ζωή ίση;

Πηγή εικόνας: www.suzannegaudetbenefit.com

Ξέρεις τι θέλω;

May 8th, 2008

Έχω μπει σε μια σπηλιά, γεμάτη ιριδίζοντα χρώματα κι αντανακλάσεις του νερού πάνω στα πέτρινα τοιχώματα, και ψάχνω σπιθαμή προς σπιθαμή την επιφάνεια της γης. Ψάχνω για ανοίγματα, για θησαυρούς σκιερούς, για όνειρα, φως, ομορφιά.

Ψάχνω την παλάμη που θα μου φυσήξει σκόνη αγάπης κι ευτυχίας. Που θα εμφανίσει ένα χέρι έτοιμο να δώσει, να θυσιάσει, να κρατήσει, να ανεβάσει.

Ένα τρίχωμα ανθρώπινο, ζεστό, τρυφερό, λείο, χωρίς μυτερές παγίδες και ψευτιές, να με σκεπάσει.

Ένα χαμόγελο ζωντανό, συνδεδεμένο με την ψυχή, πορφυρό, να μου ανοίξει λέξεις.

Ένα σώμα ακέραιο, μεγάλο, στρόγγυλο, αντρικό, δοτικό, να γλείψει τα θνητά μου ψεγάδια και τις θεϊκές μου αισθήσεις.

Ένα μυαλό ακούραστο, διερευνητικό, ώριμο σαν πεταλούδα, που να φυσήξει την αντίληψή μου πιο πάνω. Που θα σκαρφαλώσει στο δείκτη, στο σκουπόξυλο, στην ουρά της ζωής και θα μας αφήσει να ταξιδέψουμε μαζί σε όλα τα πεντάγραμμα του πλανήτη, του αέρα, του οξυγόνου, του νερού, του ήλιου, των σχημάτων, των ιδεών. Μυστικές σκέψεις κλειδαμπαρωμένες. Σε ένα βυθό, σε ένα κατάφυτο λιβάδι, σε γαλακτώδεις επιφάνειες νεκρών κυμάτων.

Κίνηση τριγύρω, κίνηση μέσα ~

Πηγή εικόνας: www.esotericbox.com