Archive for April 22nd, 2008

ΠΑΡΤΑ!

April 22nd, 2008

Αυτοκαταστροφή… Καταστρέφουμε τη ζωή, τη φύση, τον πλανήτη μας. Και ούτε που το έχουμε πάρει πρέφα. Άλλωστε δεν θα την πληρώσουμε εμείς, έτσι δεν είναι; Απλώς όσο θα ζήσουμε εμείς, κάποιοι θα πνιγούνε, κάποιοι θα καούνε ζωντανοί, κάποιοι θα θαφτούνε κάτω από ερείπια. Πολύ μακριά… όταν ο πλανήτης δε θα μας αντέξει και θα μας στείλει στο διάολο, τότε θα δακρύσουν όσοι προλάβουν!

(Πηγή εικόνας: www.visualstatistics.net)

Παγκόσμια Ημέρα της Γης: 22 Απριλίου

Είσαι ένοικος του εαυτού σου

April 22nd, 2008

Είσαι αχόρταγος. Είσαι άπληστος. Παίρνεις από παντού. Ό,τι περισσότερο και ακριβότερο μπορείς. Δεν καταλαβαίνεις πολλά. Είσαι όμως ευτυχισμένος μέσα στο ναρκισσισμό και το ναρκωτικό του «εγώ» σου. Είσαι αυτάρκης. Είσαι απαθής. Είσαι δειλός. Δεν συμπάσχεις ποτέ. Δεν αφήνεσαι. Δε δείχνεις. Δε δίνεις. Οι άλλοι προσπαθούν να σε ικανοποιήσουν κι εσύ νομίζεις ότι είσαι συμπαθής, δημοφιλής, πρώτος.

~

Είσαι μόνος. Είσαι πλήρης. Είσαι σκεπτικός μα και σκεπτόμενος. Είσαι θλιμμένος. Δίνεις. Προσπαθείς. Συμπάσχεις. Συμμετέχεις. Είσαι παρών. Τσαλακώνεσαι. Γκρεμοτσακίζεσαι. Νοιάζεσαι. Είσαι συμφιλιωμένος. Βελτιώνεσαι. Και την καρδιά σου δεν τη γυαλίζεις για να φαίνεται όμορφη από μακριά, μέσα από την προθήκη της, στους περαστικούς. Τη γυαλίζεις ώστε να είναι όμορφη κάθε φορά που την προσφέρεις τόσο απλόχερα. Κανείς δεν προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Μα δε σε νοιάζει τόσο.

Γιατί ξέρεις.

Ότι δεν είσαι ο ένοικος του από πάνω ορόφου : )))

www.macjams.com