Archive for February 12th, 2008

Έχεις πλάκα, το ξέρεις;

February 12th, 2008

– Ξανακουρδίστηκα! Πέρασα υπέροχα χτες, σ’ευχαριστώ.

– «My pleasure»

– Αν είναι να είσαι πάντα τόσο διεκδικητικός, τόσο ερεθισμένος και να μου δείχνεις πόσο απόλυτα με ποθείς, να πηγαίνω πιο συχνά σπίτι μου για 1-2 μέρες!

– «Μην τολμήσεις».

– Θα μου πάρεις δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου;
– «Όχι!»

– Γιατί;

– «Εσύ είσαι το σκληρό αντράκι από τα Εξάρχεια που καίει το σουτιέν του και βγαίνει πάντα μπροστά;»

– Έναν Άγιο Βαλεντίνο περιμένουμε ΚΑΙ εμείς για να πηδηχτούμε και να λάβομεν δωράκια! Που να σου εξηγώ τώρα…

Ρε γαμώτο, κοίτα να δεις που αντί να γράφω περί έρωτος και μαλακίας, μου ‘ρθε να γράψω για αυτό τον Άγιο, που μόνο οι γυναίκες τον γουστάρουν. Όχι πες μου ότι θα σου κακοφανεί να λάβεις την Πέμπτη ένα κόκκινο ρόδο! Εγώ του ζήτησα μπλε, αλλά δε θα τα χαλάσουμε σε αυτό. Πες μου ότι θα σε χαλάσει να λάβεις και τίποτα άλλο. Δεν εννοώ σκαμπίλι. Δώρο εννοώ. Διόλου! Οπότε; Άστον να γκρινιάζει ότι είναι ξενόφερτη αηδία. Μια φορά το χρόνο είναι ούτως ή άλλως. Θα επιβιώσει! Για σένα θα το κάνει…

Κι αν μάλιστα σε βάλει κάτω κι ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο μαζί σου όλη μέρα κι όλο το βράδυ –σημαντικό αυτό!-, ε, τότε, καλοδεχούμενος ο άγιος τούτος. Εγώ πάντως το έχω αποδεχτεί: οι γυναίκες παραπονιόμαστε, οι άντρες γκρινιάζουν! Οι γυναίκες ζητάμε, οι άντρες απαιτούν. Οι γυναίκες κάνουν αυτό που τους έμαθε η μαμά τους, οι άντρες σου κάνουν… χάρη! Πλάκα κάνω, ok; Αν ο άντρας θελήσει να μείνει μαζί σου και δεν είναι μαλάκας, θα περάσεις υπέροχα. Τώρα αν εσύ θέλεις να μείνεις μαζί του και δεν είσαι μαλάκας, τότε ο άντρας αυτός θα ευτυχήσει. Αρκεί να μπορέσει να το αναγνωρίσει μέσα του!

Για πιο βαθυστόχαστες συναισθήσεις, tune in μεταμεσονύχτια…

Πηγή εικόνας: les.plus.simples.com