Διακοπές για έναν…

demon December 23rd, 2009

Τελικά οι διακοπές και ειδικά οι μίνι διακοπές, οι οποίες πιέζουν και δεν είναι αρκετές για να ξεγελάσουν, είναι ένας καλός δείκτης για να μάθει κάποιος τι είναι αυτό που λείπει από το έτερόν του ήμισυ.

Εκεί, λοιπόν, που εσύ έχεις κάνει τα σχέδιά σου, τις ευχές κι επιθυμίες σου και περιμένεις πως και πώς να βρεθείς με τον φιλενάδο σου για να κάνετε ό,τι δεν προλαβαίνετε ή δε χορταίνετε τον υπόλοιπο χρόνο, την τρως τη χαστούκα και μάλιστα βιαίως.

Εξηγούμαι: Λέω, να ασχοληθούμε ο ένας με τον άλλο, να κάνουμε βόλτες, να κοιμηθούμε αρκετά παραπάνω, να πηδηχτούμε σαν τα κουνελάκια, να ηρεμήσουμε παρέα και να απολαύσουμε ξανά τον εαυτούς μας, χώρια και μαζί! Κι εσύ… θες να παίξεις Diablo μια και βρήκες παρέα! Θες να φας! Θες να ξεκωλωθείς στην τηλεόραση και τη σκουπιδαρία. Γενικώς να χορτάσεις το μυαλό σου με μαλακίες. Σαν αγοράκι.

Διακοπές για έναν…

imgp8828.JPG

4 Responses to “Διακοπές για έναν…”

  1. Εύηon 23 Dec 2009 at 21:48

    Βρε…πατε διακοπες…Ξερεις ποσοι σας ζηλευουν..;;
    Αυτο να σκεφτεσαι και ασε τις γκρινιες…:-P
    Φιλι σε σενα και στο husband…και Καλα Χριστουγεννα σε ολους σας!

  2. demonon 25 Dec 2009 at 01:57

    Ευχαριστούμε Ευούλα! Ναι, διακοπές ήρθαΜΕ. Αν μας ζηλεύουν δεν το ξέρω, αλλά νομίζω πως αρκετοί που έχουν σχέση με νιώθουν! Άντε εβίβα.
    Μπορεί μωρέ Εύη να γκρινιάζω, να παραπονιέμαι, να ποστάρω ό,τι με ενοχλεί, αλλά φυσικά και είμαι ευγνώμων. Απλώς ισορροπώ ή προσπαθώ. Θα το καταλάβεις κι εσύ μια μέρα. Ελπίζω!

  3. Εύηon 25 Dec 2009 at 13:44

    Εγω ειμαι πονεμένο στο θέμα διακοπες μεσα στο 2009 …δε μπορώ ζηλεύω οσους ξεσκάνε λίγο ;-)
    Χρόνια πολλααα και παλι.Τελεια η κάρτα :-)

  4. demonon 25 Dec 2009 at 16:01

    Χαίρομαι που σου άρεσε! Καλά κάνεις και ζηλεύεις (με την καλή έννοια). Απλώς συμβαίνουν πράγματα μέσα στα πράγματα! Να περνάς όμορφα στην Αθήνα μας.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply