Ασύμβατη τροχιά

demon December 3rd, 2007

Είναι σα να γύρισα σε slow motion το κεφάλι. Τα μαλλιά μου διαπέρασαν τον αέρα, το πρόσωπό μου εμφανίστηκε… 3/4, προφίλ, ανφάς, το μάτι μου σε κάρφωσε σε ευθεία βολή. Ω ναι, η μέρα άλλαξε, οι επιθυμίες ξαναγεννήθηκαν, είμαι καλά.

Υπάρχω. Δεν πνίγηκα τελικά.

Έχω μια γεμάτη ζωή σήμερα. Από το πρωί ετοιμασίες, ξεσκαρτάρισμα, πολλές σακούλες σκουπιδιών γεμάτες τόνους από χαρτομάνι. Κι εγώ πίσω από το λοφάκι, μέσα στις σκόνες και τα μελάνια, με τα μαλλιά μαζεμένα κότσο και πρόχειρα ρούχα πάνω μου. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά αυτή την εβδομάδα.

Σε πολύ λίγο θα φύγω. Έχω ραντεβού Πεύκη. Θα βοηθήσω μια φίλη στο παζάρι που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο, στον παιδικό της σταθμό. Όπως και πέρσι, θα ζωγραφίσω άπειρες σακούλες με χιονόμπαλες και λαμπιόνια, αγγελάκια και δέντρα, γλυκά και δώρα! Πάω να πάρω τις νερομπογιές, να κουβαλήσω πινέλα, χαρτί και μπόλικο ενθουσιασμό.

Και το βραδάκι, νωρίς, θα πάω να γνωρίσω ένα… γατάκι. Ίσως απόψε κοιμηθώ παρέα με ένα ζωάκι. Ίσως γίνουμε δύο σε αυτό το σπίτι ή στο επόμενο! Από τότε που γεννήθηκα έχω γάτες και τον τελευταίο ένα χρόνο μου έχει λείψει τραγικά η παρουσία τους. Ελπίζω να μου αρέσεις και να σου αρέσω, αγοράκι.

- brake

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply