Γλειφιτζούρι κανείς;

January 26th, 2008

Σου το λέω για να το ξέρεις. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Θα σε κερατώσω!

-Όχι, δεν θα το κάνεις.

Γιατί;

-Γιατί μ’αγαπάς.

Ε και;

-Δεν θα το κάνεις!

Γιατί;

-Γιατί μ’αγαπάς…

Ε και;

-Ε δεν θα το κάνεις!

Μα γιατί;

-Δε θα με απατήσεις, γιατί μ’αγαπάς.

Κι εσύ μ’αγαπάς, αλλά με πονάς!

Πηγή εικόνας: www.karensmallbone.com

5 Responses to “Γλειφιτζούρι κανείς;”

  1. princesson 26 Jan 2008 at 21:11

    Μπουρδες με το συμπάθειο… οσο και να τον αγαπάς, μια χαρά μπορείς να τον απατήσεις… της στιγμής ειναι αυτα… Μοναχα οταν εισαι σιγουρη οτι τελικά, είναι ο καλύτερος για σενα, οταν νιώσεις οτι απλά μαζι του νιώθεις πλήρης και ασφαλής, τότε μονάχα δεν θα τον απατήσεις… Γιατι δε θα χεις κανενα λογο να το κάνεις, γιαυτο…

  2. demonon 26 Jan 2008 at 21:59

    Νομίζω ότι η μόνη περίπτωση, ως demon (!), να μην τον απατήσω είναι, α) Να με κάνει να έχω τέτοιες ενοχές η ποιότητα και γενναιοδωρία του ώστε να μην τολμήσω ή/και β) Να μην ξανακοιτάξω ποτέ ερωτικά άλλον άντρα. Κομματάκι δύσκολο αυτό το τελευταίο! Γεια σου πριγκιπέσσα.

  3. after8on 27 Jan 2008 at 11:19

    Σίγουρα είσαι και είμαστε ικανοί να το κάνουμε, αλλά τι λέμε εδώ τώρα, ότι είναι ο.κ. επειδή το γνωστοποιούμε? Δεν υπάρχει περίπτωση να απατήσω τον σύντροφο μου αν όντως τον αγαπώ / είμαι ερωτευμένος μαζί του. Δικαιολογίες στο βιβλίο μου δεν χωράνε, αν το έκανα θα το έκανα συνειδητά και σίγουρα θα σήμαινε ότι είχα τελειώσει μαζί της. Φυσικά και κοιτάω ερωτικά άλλες γυναίκες κάπου, κάπου, αλλά ελέγχω πάντα τις ορμές και τα συναισθήματα μου, από την στιγμή που δεν θέλω να πληγώσω τον άλλον και κρατάω το πουλί μου στο παντελόνι μου!
    Τουλάχιστον είσαι ξεκάθαρη μαζί του, οπότε ας κάνει και αυτός τις επιλογές του.
    Oh well…

  4. iparxeimageiaon 27 Jan 2008 at 15:35

    νομιζω πως το κερατο μπορει να ερθει ακομα και σε στιγμη αδυναμιας οσο κι αν αγαπας τον άλλον…
    αυτο βεβαια εχει διαφορα από το να ψαχνόμαστε..εχει να κανει μαλλον με το ποσο διαθεσιμοι νοιωθουμε..
    σε σκέψεις με έβαλλες!χεχεχεχε…καλημερα demon!!

  5. demonon 27 Jan 2008 at 16:21

    Μmm, και τώρα πρέπει να βάλω αστερίσκους. Που σημαίνει ότι όχι, δε σκοπεύω πραγματικά να κερατώσω τον άντρα. Προτιμώ να τον χωρίσω πρώτα! Από κει και πέρα, αυτή η στιχομυθία ελέχθη προχτές το βράδυ, όταν είχε συμβεί κάτι μεταξύ μας. Κι αυτή ήταν η ατάκα που ξεστόμισα. Όχι ως εκβιασμό, όχι στα νεύρα μου, αλλά ως παιχνίδι. Είναι σα να του λέω: “Να το ξέρεις, αν δε με πηδήξεις, θα σε κερατώσω!”. Αλλά ναι, θα συμφωνήσω με τα γυναικεία posts εδώ. Ακόμη κι αν αγαπάς τον άλλο, νομίζω πως μπορείς να τον απατήσεις. Μόνο στις απόλυτες καταστάσεις, δε φέρεσαι νορμάλ, φυσιολογικά. Οπότε, ανατρέξτε παρακαλώ στο post (μου) number 2.
    Καλημέρα μαγεία, συμφωνούμε λοιπόν.
    Καλημέρα after (8) forever. Πάντα είμαι ξεκάθαρη. Ακόμη κι αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν κάναμε έρωτα ένα χρόνο(!!!), θα του το έλεγα στα ίσα. Ή εσύ ή…

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply